Show image title: Nee

De functie

Ben jij die marketing tijger met creatieve skills die nog ijs aan een Eskimo verkoopt? Gaat jouw hart sneller kloppen van het maken van productfoto’s, het bewerken van campagne beelden en draai jij je hand ook zeker niet om voor het opstellen van een nieuwsbrief? Topbrands is voor het marketingteam opzoek naar een marketeer met grafische skills. Een sociaal en communicatief sterk persoon die elke opdracht aangrijpt om daar het beste uit te halen.

Show image title: Nee

De functie

Als Inventory Management Coordinator ben jij, samen met je collega’s stockcontrol, het kloppende hart van het inventory management binnen Topbrands Europe. De afdeling handhaaft, stuurt en analyseert de voorraad met als doel een zo hoog mogelijke rotatie. Tevens voer je gevraagd en ongevraagd verschillende commerciële analyses uit om de kwaliteit van de voorraad inzichtelijk te krijgen. In deze functie sta je midden in de organisatie, hierdoor heb je veel contact met verschillende afdelingen alsmede leveranciers. Dit zorgt voor afwisselende werkzaamheden en een dynamische functie.

Layout: Vacature
Show image title: Nee

Op zoek naar een dynamische rol binnen een groeiende organisatie? Topbrands is op zoek naar een HR adviseur die een belangrijke rol speelt in de groeiambitie!

Layout: Vacature
Show image title: Nee

De functie

Als Purchase Support ondersteun jij de inkopers van onze Purchase afdeling gericht op de inkoop. Zodra de goederen zijn ingekocht, zorg jij ervoor dat de orders administratief goed verwerkt worden in het systeem.

Show image title: Nee

De functie

Als Legal Officer Research & Development werk je binnen het Legal Team dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van onze eigen producten. Het is een functie waarin je je gaat ontfermen over product compliance en –kwaliteit in het ontwikkelproces en daarnaast behandel je diverse juridische vraagstukken die spelen bij het ontwikkelen van een product. Je werkt intensief samen met de verschillende teams op het gebied van Development, Design en Purchase.