object(stdClass)#1799 (50) {
  ["id"]=>
  string(3) "845"
  ["asset_id"]=>
  string(4) "1245"
  ["title"]=>
  string(17) "Privacy statement"
  ["alias"]=>
  string(17) "privacy-statement"
  ["introtext"]=>
  string(660) "

Voor het uitoefenen van uw privacyrechten op grond van hoofdstuk 3 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (zoals uw recht op inzage en correctie van uw persoonsgegevens, het recht van bezwaar en het recht op gegevenswissing) vragen, opmerkingen of klachten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, kunt u contact met ons opnemen via:

Aston Martinlaan 1 3261 NB Oud-Beijerland The Netherlands +31 (0)186 577 188 info@topbrands.nl

Wij zijn u graag van dienst. Indien wij onverhoopt uw privacygerelateerde vraag of klacht niet naar tevredenheid kunnen oplossen, dan kunt u zich altijd wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

" ["fulltext"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["catid"]=> string(2) "41" ["created"]=> string(19) "2017-11-09 09:33:12" ["created_by"]=> string(3) "212" ["created_by_alias"]=> string(0) "" ["modified"]=> string(19) "2022-03-10 09:40:27" ["modified_by"]=> string(3) "218" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["publish_up"]=> string(19) "2019-03-28 09:33:12" ["publish_down"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["images"]=> string(173) "{"image_intro":"","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""}" ["urls"]=> string(121) "{"urla":false,"urlatext":"","targeta":"","urlb":false,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":false,"urlctext":"","targetc":""}" ["attribs"]=> string(667) "{"article_layout":"","show_title":"","link_titles":"","show_tags":"","show_intro":"","info_block_position":"","info_block_show_title":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_associations":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_page_title":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""}" ["version"]=> string(2) "14" ["ordering"]=> string(1) "3" ["metakey"]=> string(0) "" ["metadesc"]=> string(0) "" ["access"]=> string(1) "1" ["hits"]=> string(4) "6871" ["metadata"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1814 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1816 (4) { ["robots"]=> string(0) "" ["author"]=> string(0) "" ["rights"]=> string(0) "" ["xreference"]=> string(0) "" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["featured"]=> string(1) "0" ["language"]=> string(5) "nl-NL" ["xreference"]=> string(0) "" ["category_title"]=> string(17) "Uncategorised (2)" ["category_alias"]=> string(15) "uncategorised-2" ["category_access"]=> string(1) "1" ["author"]=> string(13) "Ron Derendorp" ["parent_title"]=> string(4) "ROOT" ["parent_id"]=> string(1) "1" ["parent_route"]=> string(0) "" ["parent_alias"]=> string(4) "root" ["rating"]=> NULL ["rating_count"]=> NULL ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1797 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1813 (91) { ["article_layout"]=> string(9) "_:default" ["show_title"]=> string(1) "1" ["link_titles"]=> string(1) "1" ["show_intro"]=> string(1) "1" ["info_block_position"]=> string(1) "0" ["info_block_show_title"]=> string(1) "0" ["show_category"]=> string(1) "0" ["link_category"]=> string(1) "0" ["show_parent_category"]=> string(1) "0" ["link_parent_category"]=> string(1) "0" ["show_associations"]=> string(1) "0" ["flags"]=> string(1) "1" ["show_author"]=> string(1) "0" ["link_author"]=> string(1) "0" ["show_create_date"]=> string(1) "0" ["show_modify_date"]=> string(1) "0" ["show_publish_date"]=> string(1) "0" ["show_item_navigation"]=> string(1) "0" ["show_vote"]=> string(1) "0" ["show_readmore"]=> string(1) "1" ["show_readmore_title"]=> string(1) "0" ["readmore_limit"]=> string(3) "100" ["show_tags"]=> string(1) "1" ["show_icons"]=> string(1) "0" ["show_print_icon"]=> string(1) "0" ["show_email_icon"]=> string(1) "0" ["show_hits"]=> string(1) "0" ["show_noauth"]=> string(1) "0" ["urls_position"]=> string(1) "0" ["captcha"]=> string(0) "" ["show_publishing_options"]=> string(1) "1" ["show_article_options"]=> string(1) "1" ["save_history"]=> string(1) "1" ["history_limit"]=> int(10) ["show_urls_images_frontend"]=> string(1) "0" ["show_urls_images_backend"]=> string(1) "1" ["targeta"]=> int(0) ["targetb"]=> int(0) ["targetc"]=> int(0) ["float_intro"]=> string(4) "left" ["float_fulltext"]=> string(4) "left" ["category_layout"]=> string(6) "_:blog" ["show_category_heading_title_text"]=> string(1) "1" ["show_category_title"]=> string(1) "0" ["show_description"]=> string(1) "0" ["show_description_image"]=> string(1) "0" ["maxLevel"]=> string(1) "1" ["show_empty_categories"]=> string(1) "0" ["show_no_articles"]=> string(1) "1" ["show_subcat_desc"]=> string(1) "1" ["show_cat_num_articles"]=> string(1) "0" ["show_cat_tags"]=> string(1) "1" ["show_base_description"]=> string(1) "1" ["maxLevelcat"]=> string(2) "-1" ["show_empty_categories_cat"]=> string(1) "0" ["show_subcat_desc_cat"]=> string(1) "1" ["show_cat_num_articles_cat"]=> string(1) "1" ["num_leading_articles"]=> string(1) "1" ["num_intro_articles"]=> string(1) "4" ["num_columns"]=> string(1) "2" ["num_links"]=> string(1) "4" ["multi_column_order"]=> string(1) "0" ["show_subcategory_content"]=> string(1) "0" ["show_pagination_limit"]=> string(1) "1" ["filter_field"]=> string(4) "hide" ["show_headings"]=> string(1) "1" ["list_show_date"]=> string(1) "0" ["date_format"]=> string(0) "" ["list_show_hits"]=> string(1) "1" ["list_show_author"]=> string(1) "1" ["orderby_pri"]=> string(5) "order" ["orderby_sec"]=> string(5) "rdate" ["order_date"]=> string(9) "published" ["show_pagination"]=> string(1) "2" ["show_pagination_results"]=> string(1) "1" ["show_featured"]=> string(4) "show" ["show_feed_link"]=> string(1) "1" ["feed_summary"]=> string(1) "0" ["feed_show_readmore"]=> string(1) "0" ["sef_advanced"]=> int(0) ["sef_ids"]=> int(1) ["custom_fields_enable"]=> string(1) "1" ["show_page_heading"]=> int(0) ["menu_text"]=> int(1) ["menu_show"]=> int(1) ["secure"]=> int(0) ["page_title"]=> string(17) "privacy statement" ["page_description"]=> string(100) "Stocklot, private label and logistic solutions for cosmetics, personal care- and household products." ["page_rights"]=> NULL ["robots"]=> NULL ["access-view"]=> bool(true) } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["tagLayout"]=> object(Joomla\CMS\Layout\FileLayout)#1795 (7) { ["layoutId":protected]=> string(19) "joomla.content.tags" ["basePath":protected]=> NULL ["fullPath":protected]=> NULL ["includePaths":protected]=> array(0) { } ["options":protected]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1796 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1812 (2) { ["component"]=> string(11) "com_content" ["client"]=> int(0) } ["initialized":protected]=> bool(false) ["separator"]=> string(1) "." } ["data":protected]=> array(0) { } ["debugMessages":protected]=> array(0) { } } ["slug"]=> string(21) "845:privacy-statement" ["catslug"]=> string(18) "41:uncategorised-2" ["parent_slug"]=> NULL ["readmore_link"]=> string(21) "/nl/privacy-statement" ["text"]=> string(1545) "

Voor het uitoefenen van uw privacyrechten op grond van hoofdstuk 3 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (zoals uw recht op inzage en correctie van uw persoonsgegevens, het recht van bezwaar en het recht op gegevenswissing) vragen, opmerkingen of klachten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, kunt u contact met ons opnemen via:

Aston Martinlaan 1 3261 NB Oud-Beijerland The Netherlands +31 (0)186 577 188 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn u graag van dienst. Indien wij onverhoopt uw privacygerelateerde vraag of klacht niet naar tevredenheid kunnen oplossen, dan kunt u zich altijd wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

" ["tags"]=> object(Joomla\CMS\Helper\TagsHelper)#1820 (4) { ["tagsChanged":protected]=> bool(false) ["replaceTags":protected]=> bool(false) ["typeAlias"]=> NULL ["itemTags"]=> array(0) { } } ["jcfields"]=> array(11) { [27]=> object(stdClass)#1931 (32) { ["id"]=> string(2) "27" ["title"]=> string(34) "Full Article Image Slider (folder)" ["name"]=> string(25) "full-article-image-slider" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2017-10-31 14:43:47" ["created_user_id"]=> string(3) "211" ["ordering"]=> string(2) "-1" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1857 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1869 (2) { ["filter"]=> string(0) "" ["maxlength"]=> string(0) "" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1868 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1871 (10) { ["hint"]=> string(0) "" ["class"]=> string(0) "" ["label_class"]=> string(0) "" ["show_on"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["label_render_class"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" ["layout"]=> string(0) "" ["display_readonly"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(4) "text" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(34) "Full Article Image Slider (folder)" ["description"]=> string(54) "Direct link to path (overrides the full article image)" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(10) "Super User" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } [52]=> object(stdClass)#1982 (32) { ["id"]=> string(2) "52" ["title"]=> string(6) "Layout" ["name"]=> string(21) "custom-article-layout" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2018-04-09 11:32:38" ["created_user_id"]=> string(3) "213" ["ordering"]=> string(1) "0" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1870 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1878 (1) { ["options"]=> object(stdClass)#1874 (4) { ["options0"]=> object(stdClass)#1873 (2) { ["name"]=> string(16) "Stocklot Regular" ["value"]=> string(16) "stocklot-regular" } ["options1"]=> object(stdClass)#1875 (2) { ["name"]=> string(7) "Webshop" ["value"]=> string(7) "webshop" } ["options2"]=> object(stdClass)#1876 (2) { ["name"]=> string(8) "Vacature" ["value"]=> string(7) "vacancy" } ["options3"]=> object(stdClass)#1877 (2) { ["name"]=> string(9) "Logistiek" ["value"]=> string(8) "logistic" } } } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1872 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1880 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(9) "btn-group" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(5) "radio" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(6) "Layout" ["description"]=> string(54) "Activeert loadmodule posities voor specifieke pagina's" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(9) "Frank Sap" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } [1]=> object(stdClass)#1983 (32) { ["id"]=> string(1) "1" ["title"]=> string(15) "Follow up image" ["name"]=> string(15) "follow-up-image" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2017-10-04 07:38:21" ["created_user_id"]=> string(3) "211" ["ordering"]=> string(1) "1" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1879 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1882 (3) { ["directory"]=> string(0) "" ["preview"]=> string(0) "" ["image_class"]=> string(0) "" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1881 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1884 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(0) "" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(5) "media" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(15) "Follow up image" ["description"]=> string(40) "Afbeelding rechts van de follow-up tekst" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(10) "Super User" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } [40]=> object(stdClass)#1984 (32) { ["id"]=> string(2) "40" ["title"]=> string(16) "Show image title" ["name"]=> string(16) "show-image-title" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2017-11-09 10:14:08" ["created_user_id"]=> string(3) "213" ["ordering"]=> string(1) "3" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1883 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1889 (1) { ["options"]=> object(stdClass)#1887 (2) { ["options1"]=> object(stdClass)#1886 (2) { ["name"]=> string(2) "Ja" ["value"]=> string(1) "1" } ["options2"]=> object(stdClass)#1888 (2) { ["name"]=> string(3) "Nee" ["value"]=> string(1) "0" } } } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1885 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1891 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(9) "btn-group" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(5) "radio" ["default_value"]=> string(1) "0" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(16) "Show image title" ["description"]=> string(0) "" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(9) "Frank Sap" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(3) "Nee" ["rawvalue"]=> string(1) "0" } [2]=> object(stdClass)#1985 (32) { ["id"]=> string(1) "2" ["title"]=> string(15) "Follow up video" ["name"]=> string(15) "follow-up-video" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2017-10-04 07:46:37" ["created_user_id"]=> string(3) "211" ["ordering"]=> string(2) "12" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1890 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1893 (2) { ["filter"]=> string(0) "" ["maxlength"]=> string(0) "" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1892 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1895 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(0) "" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(4) "text" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(15) "Follow up video" ["description"]=> string(106) "Leading tov Follow up image. Vul alleen de unieke videoID in van Youtube, niet de hele video of embed URL." ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(10) "Super User" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } [15]=> object(stdClass)#1986 (32) { ["id"]=> string(2) "15" ["title"]=> string(26) "Follow up achtergrondkleur" ["name"]=> string(12) "follow-up-bg" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2017-10-27 12:49:28" ["created_user_id"]=> string(3) "211" ["ordering"]=> string(2) "14" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1894 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1902 (1) { ["options"]=> object(stdClass)#1898 (4) { ["options0"]=> object(stdClass)#1897 (2) { ["name"]=> string(3) "Wit" ["value"]=> string(5) "white" } ["options1"]=> object(stdClass)#1899 (2) { ["name"]=> string(5) "Blauw" ["value"]=> string(4) "blue" } ["options2"]=> object(stdClass)#1900 (2) { ["name"]=> string(5) "Zwart" ["value"]=> string(5) "black" } ["options4"]=> object(stdClass)#1901 (2) { ["name"]=> string(5) "Grijs" ["value"]=> string(4) "grey" } } } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1896 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1904 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(0) "" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(10) "checkboxes" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(26) "Follow up achtergrondkleur" ["description"]=> string(0) "" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(10) "Super User" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } [10]=> object(stdClass)#1990 (32) { ["id"]=> string(2) "10" ["title"]=> string(21) "Second column content" ["name"]=> string(21) "second-column-content" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2017-10-06 11:59:49" ["created_user_id"]=> string(3) "211" ["ordering"]=> string(2) "15" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1903 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1906 (4) { ["buttons"]=> string(0) "" ["width"]=> string(0) "" ["height"]=> string(0) "" ["filter"]=> string(8) "safehtml" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1905 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1908 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(0) "" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(6) "editor" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(21) "Second column content" ["description"]=> string(0) "" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(10) "Super User" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } [12]=> object(stdClass)#1987 (32) { ["id"]=> string(2) "12" ["title"]=> string(17) "Second column tag" ["name"]=> string(17) "second-column-tag" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2017-10-06 12:01:32" ["created_user_id"]=> string(3) "211" ["ordering"]=> string(2) "16" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1907 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1910 (2) { ["filter"]=> string(0) "" ["maxlength"]=> string(0) "" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1909 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1912 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(0) "" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(4) "text" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(17) "Second column tag" ["description"]=> string(0) "" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(10) "Super User" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } [13]=> object(stdClass)#1988 (32) { ["id"]=> string(2) "13" ["title"]=> string(19) "Second column title" ["name"]=> string(19) "second-column-title" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2017-10-06 12:01:42" ["created_user_id"]=> string(3) "211" ["ordering"]=> string(2) "17" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1911 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1914 (2) { ["filter"]=> string(0) "" ["maxlength"]=> string(0) "" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1913 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1916 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(0) "" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(4) "text" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(19) "Second column title" ["description"]=> string(0) "" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(10) "Super User" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } [11]=> object(stdClass)#1989 (32) { ["id"]=> string(2) "11" ["title"]=> string(19) "Second column image" ["name"]=> string(19) "second-column-image" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2017-10-06 12:00:25" ["created_user_id"]=> string(3) "211" ["ordering"]=> string(2) "18" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1915 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1918 (3) { ["directory"]=> string(0) "" ["preview"]=> string(0) "" ["image_class"]=> string(0) "" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1917 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1920 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(0) "" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(5) "media" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(19) "Second column image" ["description"]=> string(0) "" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(10) "Super User" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } [50]=> object(stdClass)#1991 (32) { ["id"]=> string(2) "50" ["title"]=> string(19) "Second column video" ["name"]=> string(19) "second-column-video" ["checked_out"]=> string(1) "0" ["checked_out_time"]=> string(19) "0000-00-00 00:00:00" ["note"]=> string(0) "" ["state"]=> string(1) "1" ["access"]=> string(1) "1" ["created_time"]=> string(19) "2018-02-22 13:33:28" ["created_user_id"]=> string(3) "211" ["ordering"]=> string(2) "19" ["language"]=> string(1) "*" ["fieldparams"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1919 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1922 (2) { ["filter"]=> string(0) "" ["maxlength"]=> string(0) "" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["params"]=> object(Joomla\Registry\Registry)#1921 (3) { ["data":protected]=> object(stdClass)#1924 (6) { ["hint"]=> string(0) "" ["render_class"]=> string(0) "" ["class"]=> string(0) "" ["showlabel"]=> string(1) "1" ["show_on"]=> string(0) "" ["display"]=> string(1) "2" } ["initialized":protected]=> bool(true) ["separator"]=> string(1) "." } ["type"]=> string(4) "text" ["default_value"]=> string(0) "" ["context"]=> string(19) "com_content.article" ["group_id"]=> string(1) "1" ["label"]=> string(19) "Second column video" ["description"]=> string(91) "Leading tov second column image. Alleen videoID code van youtube invullen, niet de hele URL" ["required"]=> string(1) "0" ["language_title"]=> NULL ["language_image"]=> NULL ["editor"]=> NULL ["access_level"]=> string(6) "Public" ["author_name"]=> string(10) "Super User" ["group_title"]=> string(6) "Layout" ["group_access"]=> string(1) "1" ["group_state"]=> string(1) "1" ["group_note"]=> string(0) "" ["value"]=> string(0) "" ["rawvalue"]=> string(0) "" } } ["event"]=> object(stdClass)#1992 (3) { ["afterDisplayTitle"]=> string(0) "" ["beforeDisplayContent"]=> string(175) "
Show image title: Nee
" ["afterDisplayContent"]=> string(0) "" } }

Privacy statement

Voor het uitoefenen van uw privacyrechten op grond van hoofdstuk 3 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (zoals uw recht op inzage en correctie van uw persoonsgegevens, het recht van bezwaar en het recht op gegevenswissing) vragen, opmerkingen of klachten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, kunt u contact met ons opnemen via:

Aston Martinlaan 1 3261 NB Oud-Beijerland The Netherlands +31 (0)186 577 188 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn u graag van dienst. Indien wij onverhoopt uw privacygerelateerde vraag of klacht niet naar tevredenheid kunnen oplossen, dan kunt u zich altijd wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.