Over ons

De missie van Topbrands is om de one-stop-partner te zijn voor klanten wereldwijd op het gebied van cosmetica, lichaamsverzorgings- en huishoudelijke producten. Met onze focus op ontwikkeling en introductie van nieuwe producten leveren wij innovatieve oplossingen voor de wereldwijde logistiek en distributie van onze producten. Wij bieden een breed scala aan A-merken, Brand en Private label producten en populaire licentie artikelen.

Over ons

Your one-stop partner for cosmetics, personal care & home essentials

Topbrands is sinds 2002 een toegewijde partner in het leveren van hoogwaardige cosmetica, lichaamsverzorgingsproducten en huishoudelijke producten aan klanten over de hele wereld. Als handelsonderneming in Nederland bieden wij onze leveranciers moderne oplossingen voor logistieke uitdagingen.

Dankzij onze deskundige medewerkers in Nederland, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Dubai zijn wij in staat om meer dan 500 klanten te bedienen met A-merken stocklots, brand en private label producten en licentie artikelen. Ons gedreven team werkt met vastberadenheid, flexibiliteit en zorg om de producten aan onze klanten en partners te leveren.

In september 2016 trad Topbrands toe tot de B&S Group en dankzij deze strategische samenwerking kunnen we onze wereldwijde groei verder versnellen.

Geschiedenis

Tijdlijn

Door onze geschiedenis heen heeft Topbrands voortdurend nieuwe mijlpalen bereikt!

Over ons

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Gezien het wereldwijde karakter van ons werk en onze ethische en morele code ondersteunen wij het Business Social Compliance Initiative (BSCI) om sociale compliance en verbeteringen binnen de fabrieken van wereldwijde toeleveringsketens te bevorderen.

Wij hechten veel waarde aan gelijkheid op de werkplek en werken samen met organisaties om arbeidskansen te bieden aan mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Kernwaarden

Waarom Topbrands?