Logistiek

Het verplaatsen van grote hoeveelheden van een assortiment producten vereist praktische logistiek, die ons ook in staat stelt om de agile behoeften van onze klanten en leveranciers bij te houden.

17.290ADR locaties
77.500 pallet locaties
43 laaddocks
11 herverpakkings werkplaatsen
Logistiek

Snel en Efficiënt

Wij zijn trots op ons moderne magazijn en geavanceerde ERP-systeem, die beide zijn ontworpen om bestellingen snel en efficiënt te verwerken. Het volledige distributieplan is een one-stop logistiek proces, dat van begin tot eind door ons wordt gecoördineerd om een hoge kwaliteit en klanttevredenheid te garanderen.

Logistiek
Logistiek
De motor van onze organisatie

Individuele oplossingen gecombineerd met wereldwijde dekking

Naast distributie bieden wij ook andere diensten aan, zoals het vertalen van productlabels, labelen en zelfs opnieuw verpakken van producten om te voldoen aan uw individuele behoeften. Onlangs is ons moderne magazijn uitgebreid naar meer dan 60.000 palletlocaties om ons aan te passen aan het groeiend aantal binnenkomende en uitgaande goederen dat wij dagelijks beheren.

Wilt u meer weten over wat Topbrands u kan bieden op logistiek gebied?

Neem contact op

Verpakken

Innovatieve (her) verpakkingen, labeling en vertaaldiensten

Topbrands is het toonaangevende bedrijf in Nederland op het gebied van innovatieve oplossingen voor (her) verpakkingen, labeling en vertaaloplossingen en levert producten en services op maat aan de klant.

Logistiek