hallCarrière
Carrière

Groei met Topbrands!

Door onze constante groei, zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Wij geloven in onze mensen en moedigen nieuwe ideeën en initiatieven altijd aan. Onze waarden vormen een gemeenschappelijke band tussen de werknemers van Topbrands; ongeacht je rol draag je bij aan ons succes, zowel door je verantwoordelijkheden uit te voeren als door onze waarden na te leven. En als dit je niet overtuigt, hebben we hiernaast ook onze geweldige bedrijfslunches, vrijdagmiddagborrels, leuke personeelsuitjes en zweten wij samen tijdens onze bootcamptrainingen en squashavonden! (tijdelijk gewijzigd volgens de richtlijnen van het RIVM).

Hoe het is

De mensen achter Topbrands

Jan van Noordt

Chief Commercial Director (CCO)

Ik ben er trots op om deel uit te mogen maken van het commerciële team en de successen van Topbrands sinds we in 2002 startten. Met de unieke expertise van ons wereldwijde team streven we ernaar onze klanten de volledige service te bieden, die ze elke dag nodig hebben. Ik kijk vol vertrouwen en enthousiasme uit naar de toekomstige realisatie van onze ambitieuze wereldwijde visie op het gebied van lichaamsverzorgingsproducten en huishoudelijke producten.

Chermaine Buijsse

Productontwikkeling Brand en Private label afdeling

Ik werk graag in een omgeving, die mij alle kansen biedt om mijn vaardigheden te ontwikkelen en dat kan ik doen bij Topbrands. Mijn rol op de brand en private label afdeling betekent ook, dat ik voortdurend nieuwe en opwindende ideeën voor productontwikkeling implementeer.

Marcel de Kieviet

Teamleider Logistiek

Wat ik zo leuk vind aan mijn functie bij Topbrands is ons logistieke proces, dat snel op maat kan worden gemaakt. Omgaan met zowel snelle handel (stocklot) als in-trade houdt in dat het team voortdurend moet proberen de efficiëntie te verbeteren. De samenwerking binnen ons zeer precieze, oplossingsgerichte, hands-on team zorgt ervoor dat we de grenzen van innovatie en flexibiliteit constant verleggen.

Froogh Azizi

Marketeer Brand & private label afdeling

Werken op de brand en private label afdeling betekent altijd up-to-date zijn met de nieuwste lichaamsverzorging, cosmetica en huishoudelijke trends. Dit is een leuk leerproces waarbij wat we willen uitdragen voortdurend vernieuwd en aangepast moet worden. Ik kan op allerlei manieren creatief zijn; van het ontwikkelen en organiseren van beurzen, tot details zoals welke tekst en afbeeldingen er in een brochure moeten komen. Elk project is weer compleet anders bij Topbrands!

Ymke Verkamman

HR Advisor

Als HR-manager ben ik echt gepassioneerd om bij te dragen aan de sfeer bij Topbrands, zodat dit een plek is waar mensen graag elke dag opnieuw weer aan het werk gaan. Gezien de dynamische en snelle aard van het bedrijf, is het belangrijk dat we een open cultuur met vloeiende communicatie behouden. We blijven het waarderen dat we werken als een team in plaats van als een organisatie met een strikte hiërarchie, waardoor we als geheel kunnen bloeien en succes kunnen creëren voor onze klanten.
Solliciteren

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet bij en ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Topbrands? Reageer dan met je cv en motivatie via onderstaand sollicitatieformulier!

  • Bestandstypes toegestaan: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!