Full Article Image Slider (folder): images/stocklot-regular/slider
Layout: Stocklot Regular
Show image title: Nee
Follow up video: XdvNZkfcMxk?rel=0
Hover content:

Topbrands biedt een assortiment aan van meer dan 200 A-merken.

Second column content:

Wij selecteren zorgvuldig verkoopkanalen buiten de reguliere verkooppunten, waarbij kwaliteit en continuïteit ons uitgangspunt is. Wij creëren een win-winsituatie voor beide partijen; een concurrentievoordeel voor de retailer en een hogere omzet voor de fabrikant.

Van winkelretouren tot nieuwe verpakkingen en het omgaan met een overvloed aan producten om welke reden dan ook; wij zullen optreden als een afzonderlijk onderdeel van uw integrale bedrijfsproces en zorgen ervoor dat uw bedrijfs- en verkoopkanalen geen negatief effect ondervinden.

Naast distributie bieden wij aanvullende diensten aan zoals vertaling, etikettering, verpakken en herverpakken.

Second column tag: Wereldwijde partner
Second column title: Oplossingen op maat
Second column image:

Topbrands is een van 's werelds toonaangevende stocklot-specialisten op het gebied van lichaamsverzorgingsproducten en huishoudelijke producten en verwerkt 40 miljoen voorraadartikelen van fabrikanten van meer dan 200 toonaangevende merken over de hele wereld.

Subcategorieën

Door strategische contractuele overeenkomsten met toonaangevende fabrikanten van lichaamsverzorgingsproducten en huishoudelijke producten, kan Topbrands zijn kwaliteitsproducten het hele jaar door aanbieden.