Layout: Vacature
Show image title: Nee

In deze spilfunctie ben je het aanspreekpunt voor zowel de klanten als andere interne afdelingen. Je werkt nauw samen met de accountmanagers die op onze locatie in Spanje zitten en rapporteert in deze uitdagende functie aan de manager Sales. Naast het pakket in Spanje zal je ook bijspringen bij onze andere accountmanagers die vele landen binnen Europa bedienen.

Layout: Vacature
Show image title: Nee

De functie

In deze uitdagende functie ga je aan de slag binnen het team van ons nieuw op te zetten productassortiment: Speelgoed! Binnen deze rol ben jij de rechterhand van onze Director Toys en krijg je de ruimte om eigen initiatieven te tonen en mee te denken in de ontwikkeling van de afdeling. Je krijgt een coördinerende rol tussen de in- en verkooporders en zet deze acties uit bij de diverse bestaande afdelingen binnen onze organisatie.

Layout: Vacature
Show image title: Nee

De functie

Als purchase order coördinator coördineer je alle inkomende inkooporders van alle collega’s. Dus zowel van onze eigen merken en producten onder licentie als de A-merk partijen van vrijwel alle grote A-merk leveranciers en de reguliere bestellingen. Omdat wij een partijhandelaar zijn is onze inkoop geen traditioneel proces. Wij zijn afhankelijk van de beschikbare partijen bij onze A-merkfabrikanten en moeten snel kunnen schakelen. Omdat de beschikbare inkoop orders per dag kunnen verschillen, zoeken wij iemand die dit planningsproces coördineert en beslist welke orders binnenkomen op basis van prioriteit en beschikbaarheid versus de beschikbare logistieke capaciteit. Deze beslissing neem jij niet alleen, maar baseer je op informatie vanuit Sales, Stock Management en Inkoop.

Layout: Vacature
Show image title: Nee

De functie

Als Assistent Buyer ben jij de commerciële rechterhand van één van de inkopers. Het is een commerciële en analytische functie waarbij je samen met de inkoper alle biedingen voor de partijhandel binnen de Personal & Home care en Cosmetics producten oppakt. Wanneer een offerte binnen is, maak je analyses, zoek je de markprijzen en maak je een voorstel voor de inkoper zodat hij/zij de prijzen kan bepalen. Omdat het om grote partijen gaat binnen een hele dynamische omgeving waarin je onder druk snel moet kunnen schakelen, maakt dat dit een hele commerciële en uitdagende inkoopfunctie is. Uiteraard is er een mogelijkheid om door te groeien naar de functie van inkoper als jij de commerciële ambities waar kan en wilt maken!

Layout: Vacature
Show image title: Nee

De functie

In deze uitdagende en leidinggevende functie ga je aan de slag binnen het Sales special accounts team. Binnen dit team bedienen wij onze grotere (internationale) klanten. Jij zal de rechterhand van de Sales Manager worden en hem ondersteunen in de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast geef je leiding aan het verkoop binnendienst team.