Layout: Vacature
Show image title: Nee

De functie

De Finance Manager is verantwoordelijk voor de financiële administratie en business control van meerdere entiteiten binnen Topbrands en geeft leiding aan in totaal 10 medewerkers (8,6 fte). Tot je takenpakket behoren o.a.:

 • Het monitoren, actueel houden en continue verbeteren van het interne control framework;
 • Optimaliseren van de kostenplaatsstructuur;
 • Het controleren van betalingen;
 • Maken van periodieke cashflow planningen;
 • Bewaken van de debiteurenportefeuille en beheren van kredietlimieten;
 • Op verzoek maken van financiële analyses voor de CFO en/of Financial Controllers;
 • Ondersteunen van de Financial Controllers in Audit werkzaamheden;
 • Samen met de Business Controllers overzicht houden in de Power Bi dashboards die worden ontwikkeld;
 • Als MT lid meedenken met strategische vraagstukken en hieruit advies geven aan Directie.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een collega die niet alleen analytisch is maar ook kritisch durft te zijn. Omdat je komt te werken in een dynamische omgeving, vind je het geen probleem om regelmatig en snel te moeten schakelen. Je bent communicatief vaardig en je beweegt je feilloos tussen de verschillende niveaus van operationeel tot strategisch. Door je kennis en ervaring ben je een volwaardig sparringpartner van het management en ondersteun je hen in het maken van de juiste strategische keuzes. Het hebben van een visie en een innoverend vermogen is dan ook van groot belang.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in een financiële richting, bijvoorbeeld bedrijfseconomie of bedrijfskunde;
 • Je hebt ruime (ca. 8 jaar) relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van MS Business Central;
 • Je hebt ervaring met Power BI;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je woont binnen 45 minuten reisafstand van Oud-Beijerland.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie in een dynamische, internationale organisatie waar een informele werksfeer heerst. Topbrands Europe B.V. is onderdeel van de beursgenoteerde B&S Group;
 • Passend loon- en arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling waarbij de werkgever 2/3 van de premie zal betalen;
 • Flexibele werktijden;
 • Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week.

Wil jij ons team komen versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edgar Louwerse, Manager Finance, tel.nr. 06 11 729 396.

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail je motivatiebrief en cv naar de afdeling HR | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (vermeld in het onderwerp ‘vacature Manager Finance’). Of vul onderstaand formulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Layout: Vacature
Show image title: Nee

De functie

De afdeling Brand & Private label is verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van onze eigen artikelen binnen de Personal & Home care. Vanuit jouw commerciële insteek weet je in te spelen op trends, seizoenen en marktontwikkelingen en weet je deze te vertalen naar goed verkoopbare producten. Als Product Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten, toepassingen en/of varianten van bestaande producten. Wij ontwikkelen vanaf idee totdat we daadwerkelijk het product in handen hebben. Als Product Developer ben je commercieel en analytisch met de afzetmarkt bezig om te bekijken of we de juiste producten ontwikkelen, en wat we ontwikkeld hebben nog interessant is om in ons portfolio te houden en om bepalen of ons portfolio nog compleet is.

Layout: Vacature
Show image title: Nee

De functie

Als Financial controller ondersteun je het controller team met het maken van analyses, rapportages, budgetten en forecasts t.b.v. het management en de moedermaatschappij.  Ook het voorbereiden en uitvoeren van projecten op het gebied van statutaire audits behoren tot je takenpakket. Daarnaast ontwikkel je financiële dashboards op voor diverse stakeholders.

De grootste uitdaging in deze functie ligt op het gebied van Power BI en data analytics.
Het betreft een relatief nieuwe activiteit binnen het controller team. In samenwerking met enkele Power BI experts binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor de inrichting van het datawarehouse welke nog volop in ontwikkeling is. In deze functie welke een sterk innovatief karakter kent, draag je zorg voor de opname en het gebruik van GL-accounts in Power BI om verdere rapportages en analyses mogelijk te maken.

Layout: Vacature
Show image title: Nee

De functie

Als Medewerker Legal Research & Development werk je binnen het Legal Team dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van onze eigen producten. Het is een functie waarin je je gaat ontfermen over product compliance en kwaliteit in het ontwikkelproces en daarnaast behandel je diverse juridische vraagstukken die spelen bij het ontwikkelen van een product. Je werkt intensief samen met de verschillende teams op het gebied van Development, Design en Purchase.