Show image title: Nee

Als Account Manager / Trader bij Topbrands ben je verantwoordelijk voor de handel van de producten en merken van Topbrands en vorm je de schakel tussen de klanten en de leveranciers. Binnen de regio waar jij zorg voor draagt, creëer je nieuwe inkoop- en verkoopkansen en ben je altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de markt. Op deze manier bind je nieuwe klanten en leveranciers aan Topbrands en plaats je orders voor de voorraad en voor de verkoop. Op basis van kennis en ervaring signaleer je kansen in de markt, om zo de stocklot-producten van Topbrands verder te vermarkten. Je bouwt hierbij een rendabele en langdurige relatie op met klanten en leveranciers en bezoekt regelmatig relaties in het buitenland.

Lees meer

Show image title: Nee

Als Assistant Buyer bij Topbrands ondersteun je de Buyers van de Purchase Stocklot & Regular-afdeling bij het gehele orderproces, op zowel commercieel als administratief vlak. Je verzamelt en analyseert marktinformatie en gebruikt dit om biedingen voor te bereiden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van inkooporders door alle benodigde informatie te verzamelen.

Lees meer

Show image title: Nee

Als Financieel Administratief Medewerker bij Topbrands ben je verantwoordelijk voor een kloppende en actuele financiële administratie.  Je houdt je voornamelijk bezig met het maken en het juist inboeken van inkoop- en verkoopfacturen. Ook zorg je voor een correcte verwerking van alle financiële mutaties. Daarnaast ondersteun je het Controller team bij diverse werkzaamheden, zoals het opmaken en uitdraaien van rapporten voor periodieke afsluitingen en het uitvoeren van verschillende belastingaangiftes. 

Lees meer

Show image title: Nee

Als Grafisch Vormgever / DTP’er ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van product designs van collecties binnen alle categorieën van het productportfolio van Topbrands. Dit zijn voornamelijk huishoudelijke artikelen en producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Doorgaans ontvang je de concept designs van de Concept Designer, waarna jij deze verder ontwikkelt tot artworks: het definitieve ontwerp van een product. Dit doe je door de drukbestanden verder op te maken en design- en taalaanpassingen door te voeren, zoals het toevoegen van productspecificaties aan het etiket.

Lees meer

Show image title: Nee

Als Logistiek Planner Inbound/Outbound bij Topbrands ben je verantwoordelijk voor de verwerking van alle (inter)nationale transportorders en bijkomende planningen. Dit zijn orders van zowel inkomende als uitgaande goederen, waaronder huishoudelijke artikelen en producten op het gebied van persoonlijke verzorging. Je plant de transportopdrachten in en kiest de juiste vervoerder. Gedurende het transportproces onderhoud je contact met de afdelingen Sales, Inkoop, Warehousing en de vervoerders om de zaken logistiek goed op elkaar af te stemmen. Jij bent het aanspreekpunt bij vragen en problemen en herziet de planning als de omstandigheden veranderen.

Lees meer