Financial Controller

De functie

Als Financial controller ondersteun je het controller team met het maken van analyses, rapportages, budgetten en forecasts t.b.v. het management en de moedermaatschappij.  Ook het voorbereiden en uitvoeren van projecten op het gebied van statutaire audits behoren tot je takenpakket. Daarnaast ontwikkel je financiële dashboards op voor diverse stakeholders.

De grootste uitdaging in deze functie ligt op het gebied van Power BI en data analytics.
Het betreft een relatief nieuwe activiteit binnen het controller team. In samenwerking met enkele Power BI experts binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor de inrichting van het datawarehouse welke nog volop in ontwikkeling is. In deze functie welke een sterk innovatief karakter kent, draag je zorg voor de opname en het gebruik van GL-accounts in Power BI om verdere rapportages en analyses mogelijk te maken.

Ben jij onze nieuwe collega?

Topbrands groeit en is continue in beweging. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Financial Controller. Wij zijn op zoek naar een collega die sterk analytisch is en vragen durft te stellen. Omdat je komt te werken in een dynamische omgeving, is het van belang dat je (snel) kunt schakelen op verschillende niveaus binnen de organisatie. Je bent leergierig en bekijkt de vraagstellingen vanuit meerdere invalshoeken en je bezit voldoende kennis om een goede sparringpartner van het management te zijn.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in een financiële richting, bijvoorbeeld bedrijfseconomie of bedrijfskunde;
 • Je hebt ca. drie jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het maken van dashboards binnen Power BI, datawarehouse & BI concepten;
 • Je hebt kennis en ervaring met het (ad hoc) maken van financiële analyses en bent bedreven in Excel;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je woont binnen 45 minuten reisafstand van Oud-Beijerland.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie in een dynamische, internationale organisatie waar een informele werksfeer heerst. Topbrands Europe B.V. is onderdeel van de beursgenoteerde B&S Group;
 • Passend loon- en arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling waarbij de werkgever 2/3 van de premie zal betalen;
 • Flexibele werktijden;
 • Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week.

Wil jij ons team komen versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Krisztina ten Hoor, Controller, tel.nr. 06 150 421 93.

Interesse in deze mooie baan? Mail je gemotiveerde sollicitatie met cv naar de afdeling HR via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld bij het onderwerp 'vacature Financial Controller’). Of vul onderstaand formulier in!

Solliciteer voor deze baan

Enthousiast voor deze uitdaging?

Vul onderstaand formulier in!

 • Bestandstypes toegestaan: (doc,docx,pdf)

 • Please make sure all required fields are filled out correctly!