Marketing Stagiair

Als Marketing Stagiair ga jij meelopen binnen ons Brand & Private Label team. Binnen dit team zijn wij op zoek naar een HBO stagiair die kan ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten en de op te pakken projecten op de gebieden van social media en marketing.

Over het team

Ons Brand & Private Label team is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en laten produceren van onze eigen producten. Tijdens jouw meeloopstage krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en om een kijkje te nemen binnen onze dynamische handelsomgeving binnen de FMCG branche.

De werkzaamheden

Als Marketing Stagiair is het jouw doel om onze eigen merken en producten verder op de kaart te brengen. Je biedt ondersteuning bij de social media planning en uitvoering en zoekt naar (online) marketing mogelijkheden. Je ondersteunt bij het creëren van huisstijlen voor onze eigen merken en vind het daarnaast leuk om creatief bezig te zijn met het maken en bewerken van foto’s en films voor onze eigen merken en producten. Ook krijg jij de kans om eigen blogs te schrijven. Daarnaast bied je ondersteuning bij de beursorganisatie, als het ontwikkelen van graphics en flyers.

Over Topbrands

Bij Topbrands staan we voor Topmerken, Topklanten en Topcollega’s. Wat we bij Topbrands met elkaar gemeen hebben is onze passie voor mooie merken en internationale handel. We zijn continu op zoek naar de beste producten voor onze klanten binnen onze expertise Personal & Home care. We zijn wereldwijd actief en hebben een bijzonder breed assortiment met verschillende merken en private label producten. Denk hierbij aan wasmiddelen, bad/douche producten, geuren, make up, schoonmaakmiddelen en haarproducten. We functioneren als handelshuis voor een groot aantal bekende A-merken en we ontwikkelen onze eigen merken en private labels. De cultuur van Topbrands is informeel en no-nonsense met korte communicatielijnen. We borrelen regelmatig op vrijdagmiddag, we hebben voetbaltafels en lunchen elke dag met elkaar. Belangrijke waarden zijn samenwerken, flexibiliteit, ondernemerschap en vertrouwen.

Lijkt jou dit een interessante en uitdagende stage?

Dan ontvangen wij graag jouw cv, een korte motivatie en cijferlijst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Ymke Verkamman, HR adviseur. Of vul onderstaand formulier in!

Solliciteer voor deze baan

Enthousiast voor deze uitdaging?

Vul onderstaand formulier in!

  • Bestandstypes toegestaan: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!