Orderpicker(s) & Combitruck Chauffeur(s) - Kolham (Groningen)

Orderpicker

De ideale baan voor als je niet stil kunt zitten. Jouw enthousiasme kunnen we goed gebruiken om orders te verzamelen in ons magazijn in Kolham (Groningen). Als Orderpicker weet jij je weg te vinden in het magazijn en zorg jij ervoor dat je orders binnen no-time klaar hebt voor verzending. De werktijden zijn van 06.00- 14.45 of van 14.45 - 23.30 uur.

Combitruck Chauffeur

Een baan waarbij je geen hoogtevrees moet hebben, aangezien jij met jouw combitruck wel 12 meter de lucht in kan om pallets te verzamelen. Als Combi Chauffeur werk je 40 uur per week van maandag t/m vrijdag. De diensten vallen in de tijden van 06.00 uur tot 23.30 uur op basis van een twee ploegen systeem. Om op de combitruck te mogen rijden heb je een heftruckcertificaat nodig en enige ervaring.  

Wat ga je doen?

In het magazijn waar we jouw inzet als logistiek medewerker goed kunnen gebruiken werkt een jong en energiek team. Dagelijks komen er meerdere vrachtwagens met verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen binnen die handmatig uitgepakt moeten worden. De dozen met artikelen worden vanuit de container op een lopende band gelost die vervolgens op pallets gestapeld worden. Jij zorgt er met jouw heftruck of combitruck voor dat de pallets in de stellingen geplaatst worden of dat je deze eruit haalt, zodat ze verzendklaar gemaakt kunnen worden.

Ben jij onze nieuwe collega?

Om succesvol te kunnen zijn in de rol is het belangrijk dat je er enthousiast van wordt om met het team de gestelde doelen te bereiken. Dit enthousiasme weet je op anderen over te brengen en zo mensen voor je te winnen. Je communiceert makkelijk en transparant in zowel het Nederlands als in het Engels. Je weet het geheel te overzien en kunt prioriteiten aanbrengen. Vanwege de dynamiek binnen de organisatie is het fijn als je van nature gestructureerd werkt, maar ook snel kunt schakelen als zaken ineens veranderen. Je bent iemand die graag het voortouw neemt en gericht is op ontwikkeling.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

 • Je bent in bezit van een heftruckcertificaat;
 • Je woont binnen 45 minuten reisafstand van Kolham.

Wat bieden wij?

 • Een startsalaris van €11,68;
 • Een ploegentoeslag van 8,75%;
 • Bonus regeling naar rato;
 • Een baan voor langere periode en de mogelijkheid om fulltime te gaan werken;
 • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10km enkele reis tot een maximum van €6,73 per gewerkte dag;
 • Het betreft een functie van 40 uur per week.

Wil jij ons team komen versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne Henk Nijboer, Assistant Warehouse Manager in Kolham, te bereiken via 06-51481875

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail dan je CV met een korte motivatie naar HR | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor deze baan

Enthousiast voor deze uitdaging?

Vul onderstaand formulier in!

 • Bestandstypes toegestaan: (doc,docx,pdf)

 • Please make sure all required fields are filled out correctly!