(Senior) Sales Support Employee Key Accounts

De functie

In deze commerciële functie ben je het aanspreekpunt van één van onze Key-Account klanten. Jij zorgt samen met de Key-Account manager en je vier directe sales support collega’s dat deze key-account optimaal bediend wordt. De functie bevat een uitdagende mix van zowel administratieve - (het verwerken, bevestigen en inplannen van orders en het oppakken van klantvragen) als commerciële taken zoals het maken van analyses, identificeren van verkoopkansen, opstellen van offertes en sparren met de Key-Account manager over de beste aanpak. Het support team is jong en positief ingesteld. Jij vult het team aan omdat jij een echte jager bent: als iets niet helemaal soepel loopt, schakel jij moeiteloos met je collega’s van Purchase, Legal, Logistics of Repack om het op te lossen. Je laat je niet uit het veld slaan bij uitdagingen maar je zet alles op alles om een positief resultaat te behalen, en je gaat pas met een voldaan gevoel naar huis als alles weer op rolletjes loopt.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je staat stevig in je schoenen en houdt ervan om veel te regelen. De vier overige collega’s in jouw Key-Account team hebben elk een deel van het proces onder hun hoede. Als ervaren teamlid ben jij degene die het totaalplaatje overziet, actiepunten opvolgt en in actie komt wanneer dit nodig is om de klant optimaal te bedienen. 

Het is dus belangrijk dat je het overzicht behoudt, je snel kan schakelen en je onder deze druk ook nog eens secuur blijft werken. Je bent commercieel ingesteld en kan goed het belang van de klant en van Topbrands afwegen. Je werkt graag in teamverband en streeft ernaar om samen met het team mooie commerciële successen te behalen. Jouw mentaliteit is “kom op, we gaan ervoor!”. Als je kansen ziet om onze processen te verbeteren schroom je niet om dit voor te stellen. Je hebt er geen moeite mee om knopen door te hakken wanneer er bijvoorbeeld kosten gemaakt moet worden om een probleem op te lossen, maar je kan ook goed inschatten wanneer je een beslissing in samenspraak met anderen moet maken.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

 • Je hebt een opleiding op HBO niveau in een commerciële richting;
 • Je hebt ervaring als verkoop binnendienst medewerker, andere commerciële en/of coördinerende ervaring is ook welkom;
 • Je bent communicatief vaardig, oplossingsgericht en commercieel gedreven;
 • ERP systemen en MS office pakketten maak je je snel eigen, het leren van nieuwe systemen pak je snel op;
 • Je bent flexibel, je kan goed met druk en prioriteiten omgaan en je hebt een echte aanpakkersmentaliteit;
 • Je hebt goede kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie in een dynamische, internationale omgeving met een informele werksfeer;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een passend salaris, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling waarbij de werkgever 2/3 van de premie zal betalen;
 • Je krijgt de mogelijkheid om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Het betreft een fulltime functie tussen de 36 en 40 uur per week.

Wil jij ons team komen versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Juliette Osseweijer, Assistant Sales Director, te bereiken via 0186 – 577 188 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail je motivatiebrief en cv naar de afdeling HR | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (vermeld in het onderwerp 'vacature Sales Support Employee Key Accounts'). Of vul onderstaand formulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

 • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

 • Please make sure all required fields are filled out correctly!