Junior Grafisch vormgever / DTP-er (MBO)

Door wereldwijde research van onze ervaren inkopers kunnen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om private label producten in hun eigen assortiment op te nemen. Dankzij de nauwe samenwerking met onze producenten en klanten hebben wij al een breed assortiment op kunnen bouwen. Al onze private label productverpakkingen worden binnenshuis ontworpen, waarna het sales team zorgt voor de productpresentatie bij onze klanten.

Als junior grafisch vormgever denk je samen met de senior grafisch vormgever en designers mee over de ontwikkeling van nieuwe producten. In dit proces ben je ondersteunend aan de senior grafisch vormgever en designer en zorg jij ervoor dat de verpakkingen grafisch drukklaar worden gemaakt en je zorgt bijvoorbeeld ook voor de taal- en designaanpassingen. Nadat de producten drukklaar zijn gemaakt, houd je contact met de drukkers/leveranciers voor het goed laten verlopen van het proces. Ook zal jij je bezighouden met het maken van presentaties voor de verkoopafdeling. Hiernaast zullen er ook tal van ad hoc werkzaamheden voorbij komen zoals het indienen van licentiedesigns, versturen van pakketjes etc. Mocht jij de ambitie hebben om door te groeien tot senior grafisch vormgever of designer, dan vind je hier ook genoeg kansen om dit voor elkaar te krijgen!

Ben jij onze nieuwe collega?

De dynamiek van het inkoop-gedreven handelsbedrijf speelt dagelijks een belangrijke rol en wordt er regelmatig beroep op je gedaan om snel en onder enige tijdsdruk alle verpakkingen gereed te hebben. Snel schakelen tussen opdrachten is wat van je wordt verwacht. Je bent praktisch ingesteld en levert snel werkbare concepten/ontwerpen op, spreekt en schrijft goed Engels en weet je dapper te handhaven in de dynamiek van een handelsonderneming. Maar, het allerbelangrijkste vinden wij dat je enthousiast bent en uitdagingen met beide handen aanpakt en dit ook nog eens gestructureerd kan aanpakken.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Afgeronde MBO opleiding in de richting van Allround Grafisch Vormgever of Mediavormgever of een andere relevante opleiding;
  • Je hebt kennis van en eventueel vanuit je opleiding of stages al wat ervaring opgedaan met Adobe CC, met name Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en in mindere mate Indesign;
  • Je vindt het fijn om in een team te werken, maar kan ook zelfstandig je werkzaamheden oppakken;
  • Creatief, oog voor detail en tekstueel sterk.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie.

Wil jij ons team komen versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Angelique Michels, manager private label. Te bereiken via 0186 – 577 188 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Interesse in deze mooie baan? Mail je gemotiveerde sollicitatie met cv en foto naar Topbrands Europe B.V. | T.a.v. Ymke Verkamman | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (vermeld bij het onderwerp ‘vacature Junior Grafisch Vormgever’). Of vul onderstaand formulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!