Support Medewerker Logistiek

Als Support Medewerker Logistiek ondersteun je jouw collega’s binnen het logistieke team bij het ompakproces. Het team bestaat momenteel uit negen collega’s. In deze functie heb je een breed, uitdagend takenpakket, maar jouw voornaamste taak is het ondersteunen van de vertalers binnen het team met de tekstverwerkingen in Word. Daarnaast houd je je bezig met administratieve werkzaamheden en de controle van logistieke facturen. Anderzijds spring je bij in de dagelijkse werkzaamheden bij het aanmaken van werkopdrachten, het ontwerpen en voorbereiden van stickers naar de wens van de klant en conform wetgeving en ondersteun je bij de invoer van orders. Zie je verbetermogelijkheden binnen het ompakproces? Dan krijg jij bij ons de ruimte om dit op te pakken.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar iemand die onder druk georganiseerd en accuraat blijft werken. Je werkt graag planmatig en in teamverband. Daarnaast is het belangrijk dat je administratief sterk bent en oog voor detail hebt. Zowel je communicatieve als schriftelijke vaardigheden zijn sterk ontwikkeld. Het allerbelangrijkste is dat jij graag werkt in een dynamische handelsomgeving en het je interessant lijkt om aan de slag te gaan binnen de FMCG branche.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Administratieve werkervaring en/of een relevante opleiding;
  • Goede beheersing van het MS-Office pakket (m.n. Excel en Word). Kennis van Navision is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Affiniteit met talen zoals Frans, Duits, Pools e.a. is een pré;
  • Een enthousiaste en flexibele werkinstelling;
  • Zowel een starter als een meer ervaren kandidaat is welkom om te reageren;
  • Je bent woonachtig binnen een redelijke afstand van Oud-Beijerland.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie (40 uur), maar parttime is bespreekbaar.

Past dit bij jouw ambitie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel de Kieviet, teamleider logistiek, te bereiken via 0186 – 577 188 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail je gemotiveerde sollicitatie en cv met foto naar Ymke Verkamman - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Of vul onderstaand formulier in!

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!