KAM Coördinator

De functie van KAM-coördinator is een nieuwe rol waarin je zelf de lijnen zal gaan uitzetten. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitdragen van het KAM-beleid. Jij zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan alle wettelijke regelgeving betreffende kwaliteit, arbo en milieu. Vanuit deze rol zal jij de inspecties en externe audits zoals BRZO, ADR en andere certificeringen begeleiden, het veiligheidsbeheersysteem bijhouden en ben je het eerste aanspreekpunt voor ADR gerelateerde vraagstukken. Samen met de warehousemanager begeleid je het proces voor het verkrijgen van een AEO status en pak je de hieruit voortvloeiende taken op. Daarnaast registreer en analyseer je (bijna) ongevallen en beheer jij het BHV plan.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die een flexibele instelling heeft en een probleemoplossend vermogen. Omdat het een nieuwe functie betreft is enige senioriteit benodigd. Daarnaast vind je het fijn om iets op te zetten en zelf de lijnen en structuren neer te zetten. Vanuit deze rol neem jij beslissingen waarin je het commerciële oogpunt van de organisatie niet uit het oog verliest.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding en/of aantoonbare werkervaring op dit niveau. Ervaring binnen een warehouse is een pré;
  • Een afgeronde Middelbare Veiligheidskundige (MVK) opleiding. HVK is een pré;
  • Kennis van BRZO, ADR, AEO en/of adviseur ADR wegvervoer is een pré;
  • Vanwege het internationale karakter van de organisatie en omdat je aanspreekpunt bent voor Topbrands Scandinavia is het belangrijk dat je een goede beheersing van de Engelse taal in zowel woord als geschrift hebt;
  • Je bent woonachtig binnen een redelijke afstand van Kolham (Groningen).

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Past dit bij jouw ambitie?

Voor meer informatie over deze uitdagende functie kun je contact opnemen met Patrick Kroon, Logistiek manager. Hij is te bereiken via 0186-577188 of via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail je gemotiveerde sollicitatie en cv met foto naar Ymke Verkamman - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Of vul onderstaand formulier in!

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!