Medewerker Purchase Support [tijdelijk]

Ter vervanging van zwangerschapsverlof, in de periode van 1 april 2018 t/m medio oktober 2018, zijn wij op zoek naar een medewerker purchase support. Als Medewerker Purchase Support ondersteun jij de inkoper. Jouw voornaamste taak is het actueel houden van de artikelkaarten voor de producten die wereldwijd worden verhandeld. Daarnaast ben jij een belangrijke contactpersoon van de leveranciers voor de administratieve afhandeling van de binnenkomende goederen. Door constante innovatie en onze grote flexibiliteit, wisselt het assortiment snel. Volledige en up-to-date informatie is noodzakelijk om een correcte goederenstroom tussen het inkomende en uitgaande orderproces te waarborgen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar iemand die onder druk zelfstandig, georganiseerd en nauwkeurig blijft werken. Daarnaast is het belangrijk dat je administratief sterk bent en oog voor detail hebt. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, zodat jij goede afspraken met leveranciers kunt maken. Het maakt voor jou niet uit of jij een leverancier in de Nederlandse of een vreemde taal moet benaderen, zoals bijvoorbeeld Engels, Frans of Duits, jij kan je namelijk ook goed verstaanbaar maken in vreemde talen. Het allerbelangrijkste is dat jij graag werkt in een dynamische handelsomgeving en het je interessant lijkt om aan de slag te gaan binnen de FMCG branche.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding, enige werkervaring is gewenst gezien de korte inwerkperiode;
  • Goede beheersing van de Engelse taal. Een goede beheersing van de Duitse of Franse taal is een pré;
  • Ervaring met de softwareprogramma’s van MS-Office (Outlook/Excel/Word). Ervaring met Navision is een pré;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent woonachtig binnen een redelijke afstand van Oud-Beijerland.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Past dit bij jouw ambitie?

Voor meer informatie over deze uitdagende functie kun je contact opnemen met Sabina Gelderland, teamcoördinator Purchase Support, te bereiken via 0186 – 577 188 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail je gemotiveerde sollicitatie en cv met foto naar Ymke Verkamman - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Of vul onderstaand formulier in!

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!