Junior Medewerker Legal

Binnen een internationaal groeiende organisatie is het van groot belang dat aan alle relevante wetten, regelingen en praktijken wordt voldaan. Als Junior medewerker Legal draag je bij aan de Legal Compliance van Topbrands en denk je met de organisatie mee over de internationale wetgeving op gebied van non-food consumentenproducten, voornamelijk op Personal en Home Care gebied. Samen met onze Legal Counsel bijt jij je vast in juridische vraagstukken. Je hebt een divers takenpakket waarbij je zowel juridisch als commercieel bezig bent. Je werkt nauw samen met de Legal Counsel die je tevens ondersteunt in de dagelijkse juridische werkzaamheden Daarnaast ben je onder andere de verantwoordelijke om met de afdeling inkoop de mogelijke afzetmarkten te bekijken van producten, rekening houdend met de wet- en regelgevingen en merkrestricties. Je adviseert de afdeling verkoop over juridische kwesties en controleert of alle producten voorzien zijn van de vereiste en benodigde documentatie. Kortom, als Junior medewerker Legal ben jij een belangrijke ondersteuning van de Legal afdeling en onmisbare schakel tussen de verschillende commerciële afdelingen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfstandig te werken. Je bent een echte doorzetter en kan je vastbijten in juridische vraagstukken. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die punctueel is, het overzicht behoud en structuur kan aanbrengen in zijn of haar taken. Daarnaast ben jij ook nog eens leergierig en initiatiefrijk en vind je het leuk om aan de slag te gaan binnen een dynamische handelsomgeving.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een juridische richting, bijvoorbeeld HBO Rechten;
  • Zowel een starter als een meer ervaren kandidaat (2-3 jaar) is welkom om te solliciteren;
  • Naast de huidige juridische kennis die jij hebt, ben je bereid om je in te lezen en eigen te maken van , wet- en regelgeving, Europese Verordeningen en Richtlijnen op het gebied van (Internationale) Warenwet/Productveiligheid, Europees Recht, Intellectueel eigendom, (Internationaal) Verbintenissenrecht, enz. Heb jij al ervaring binnen dit rechtsgebied? Dan is dat een pré;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift, beheersing van de Duitse of Franse taal is een pré;

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s, daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. En, krijg je de mogelijkheid om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie.

Past dit bij jouw ambitie?

Voor meer informatie over deze uitdagende functie kun je contact opnemen met Roxanne Naarden, Legal Counsel. Zij is te bereiken via 0186-577188 of via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail je gemotiveerde sollicitatie en cv met foto naar Ymke Verkamman - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Of vul onderstaand formulier in!

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!