Purchase Assistant

Als Purchase Assistant ondersteun jij de afdeling inkoop van onze Brand & Private Label afdeling. Dit team bestaat op dit moment uit twee collega’s. In deze functie heb je een breed takenpakket en kan je denken aan werkzaamheden als onder andere het invoeren en monitoren van inkooporders, het beheren van de artikelkaarten van onze eigen geproduceerde artikelen en het beheren van de algemene e-mailbox van de afdeling. Jij bent de schakel tussen inkoop en verkoop en communiceert met diverse collega’s over het verloop van de inkooporder en schakelt tijdig als een order bijvoorbeeld vertraging oploopt. Daarnaast zorg jij voor de benodigde documenten om de artikelen juist te kunnen importeren en te exporteren. Kortom, een brede functie waarin je met veel diverse taken van inkoop te maken krijgt.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar iemand die onder druk zelfstandig, georganiseerd en nauwkeurig blijft werken. Daarnaast is het belangrijk dat je administratief sterk bent en oog voor detail hebt. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, zodat je goed kan schakelen met diverse afdelingen. Het allerbelangrijkste is dat jij graag werkt in een dynamische handelsomgeving en het je interessant lijkt om aan de slag te gaan binnen de FMCG branche.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting;
  • Zowel een starter als een meer ervaren kandidaat is welkom om te reageren;
  • Je beheerst de Engelse taal goed zowel in woord als geschrift;
  • Je bent woonachtig binnen een redelijke afstand van Oud-Beijerland.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Past dit bij jouw ambitie?

Voor meer informatie over deze uitdagende functie kun je contact opnemen met Angelique Michels, manager Brand & Private label. Zij is te bereiken via 0186-577188 of via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail je gemotiveerde sollicitatie en cv met foto naar Ymke Verkamman - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Of vul onderstaand formulier in!

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!