Stagiair(e) DTP / verpakkingsontwerp

Als DTP stagiair ga jij meelopen binnen ons Brand & Private Label team. Binnen dit team zijn wij op zoek naar een MBO stagiair die de opleiding ‘Allround DTP’ of ‘Mediavormgever’ volgt die kan ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten van ons design team.

Over het team

Ons Brand & Private Label team is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en laten produceren van onze eigen producten. Tijdens jouw meeloopstage krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en om een kijkje te nemen binnen onze dynamische handelsomgeving binnen de FMCG branche.

De werkzaamheden

Wil je alles leren van verpakkingsontwerp? Houd jij van nauwkeurig werken, heb je een goed ruimtelijk inzicht en ben je creatief? Als je stage loopt bij de designers van de Private Label afdeling van Topbrands kan je dit allemaal verder ontwikkelen. Je krijgt met heel veel verschillende producten te maken: van parfums en luxe beauty gift sets tot aan displays en schoonmaakmiddelen voor in huis. Je werkt vooral met het programma Illustrator, maar zal ook met Photoshop, Acrobat en Indesign te maken krijgen. Alle werkzaamheden voer je uit op een Apple met het nieuwste Adobe CC pakket. Je werkt vooral ontwerpen uit, maar af en toe kan je ook zelf ontwerpen voor producten maken.

Wat mag je doen:

  • Bestanden drukklaar maken;
  • Presentaties maken;
  • Communiceren met de leveranciers (in het Engels);
  • Ontwerpen voor nieuwe producten maken;
  • Je bestanden netjes en compleet opslaan op de server;
  • Visuals en presentatiesheets bijhouden in ons systeem;
  • Visuals voor beursstands maken;
  • Met licenties (Barbie, Smurfen, Care Bears en Hatchimals) werken.

Over Topbrands

Bij Topbrands staan we voor Topmerken, Topklanten en Topcollega’s. Wat we bij Topbrands met elkaar gemeen hebben is onze passie voor mooie merken en internationale handel. We zijn continu op zoek naar de beste producten voor onze klanten binnen onze expertise Personal & Home care. We zijn wereldwijd actief en hebben een bijzonder breed assortiment met verschillende merken en private label producten. Denk hierbij aan wasmiddelen, bad/douche producten, geuren, make up, schoonmaakmiddelen en haarproducten. We functioneren als handelshuis voor een groot aantal bekende A-merken en we ontwikkelen onze eigen merken en private labels.

De cultuur van Topbrands is informeel en no-nonsense met korte communicatielijnen. We borrelen regelmatig op vrijdagmiddag, we hebben voetbaltafels en lunchen elke dag met elkaar. Belangrijke waarden zijn samenwerken, flexibiliteit, ondernemerschap en vertrouwen.

Lijkt jou dit een interessante en uitdagende stage? Reageer snel en misschien is deze leuke stageplek wel voor jou! Je kan reageren d.m.v. een motiverende brief met CV (en eventueel een portfolio). Je kan dit sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.a.v. Ymke Verkamman (HR Adviseur). Of vul onderstaand formulier in!

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!