Trade Marketeer

Als Trade Marketeer zal je ons Brand & Private label sales team in Oud-Beijerland versterken. Binnen deze rol krijg je de mogelijkheid om samen met de Sales Manager het Trade Marketing team op te zetten. Je zal het sales team optimaal ondersteunen in het analyseren van de marktontwikkelingen binnen de productgroep Personal and Homecare. Je identificeert relevante kansen door gegevens te analyseren (o.a. op het gebied van industrie, concurrenten, export en retail). Je onderzoekt de new business mogelijkheden en monitort de targets en realiseert een verbetering in de 4 P’s. Om dit voor elkaar te krijgen werk je nauw samen met de nationale en internationale sales teams om het productportfolio binnen de landen goed aan te laten sluiten op de markt.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een collega die analytisch en commercieel sterk is. Daarnaast heb jij de competenties om de verbinding te maken met onze internationale teams. Je bent een echte ondernemer en zoekt en benut de kansen om Trade Marketing op de kaart te zetten en een sparringpartner voor de sales teams te worden. Om dit voor elkaar te krijgen beheers je over sterke communicatieve vaardigheden. Het allerbelangrijkste vinden wij dat je graag wilt werken binnen een internationale dynamische FMCG handelsonderneming.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Commerciële Economie, Marketing Management of Small Business & Retailmanagement en/of minimaal 3 jaar relevante werkervaring in Sales, Marketing of Trade Marketing;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Duits en/of Frans zijn een pré;
  • Je bent woonachtig binnen een redelijke afstand van Oud-Beijerland.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Wil jij ons team komen versterken?

Voor meer informatie over deze uitdagende functie kun je contact opnemen met Rick Brinkmann, Sales Manager Brand & Private label. Hij is te bereiken via 0186-577188 of via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Interesse in deze mooie baan? Mail je gemotiveerde sollicitatie met cv en foto naar Topbrands Europe B.V. | T.a.v. Ymke Verkamman | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (vermeld bij het onderwerp ‘Vacature Trade marketeer’). Of vul onderstaand formulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!