Support Medewerker Logistiek

Als Support Medewerker Logistiek ondersteun je jouw collega’s binnen het logistieke team bij het ompakproces. Het team bestaat momenteel uit tien collega’s. De afdeling ompak is verantwoordelijk voor het laten ompakken van onze artikelen, dit team bestaat uit vertalers voor nieuwe etikettering en planners om de goederen van het warehouse naar het ompakbedrijf te vervoeren. Jij zal de coördinatoren, planners en vertalers ondersteunen in dit proces. Hierbij kan je denken aan werkzaamheden als het aanmaken van een werkopdracht, de voortgang van de order bijhouden en hierover contact onderhouden met de leveranciers en interne afdelingen, voorbereiden van de factuurcontrole en diverse administratieve werkzaamheden. Daarnaast zal je de planner ondersteunen bij het plannen van de ompakopdrachten en het transport van en naar de ompakbedrijven regelen, bij afwezigheid van de planner zal je deze werkzaamheden volledig overnemen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar iemand die onder druk georganiseerd en accuraat blijft werken. Je werkt graag planmatig en in teamverband. Daarnaast is het belangrijk dat je administratief sterk bent en oog voor detail hebt. Zowel je communicatieve als schriftelijke vaardigheden zijn sterk ontwikkeld. Het allerbelangrijkste is dat jij graag werkt in een dynamische handelsomgeving en het je interessant lijkt om aan de slag te gaan binnen de FMCG branche.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Tenminste een afgeronde opleiding op MBO niveau 3 of aantoonbaar werk- en denkniveau;
  • Administratieve werkervaring en/of een relevante opleiding;
  • Goede beheersing van het MS-Office pakket (m.n. Excel en Word). Kennis van Navision is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Zowel een starter als een meer ervaren kandidaat is welkom om te reageren;
  • Je bent woonachtig binnen een redelijke afstand van Oud-Beijerland.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie (40 uur), maar parttime is bespreekbaar.

Wil jij ons team komen versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel de Kieviet, teamleider logistiek, te bereiken via 0186 – 577 188 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Interesse in deze mooie baan? Mail je gemotiveerde sollicitatie met cv en foto naar Topbrands Europe B.V. | T.a.v. Ymke Verkamman | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (vermeld bij het onderwerp ‘Vacature Support Medewerker Logistiek’). Of vul onderstaand formulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!