Junior Business Analyst

Als Junior Business Analyst werk je samen met de Business Analyst aan het verder ontwikkelen van onze Business Intelligence omgeving. Jij zal het aanspreekpunt zijn van onze collega’s op operationeel niveau m.b.t. rapportages en analyses. Je zal ondersteunen in het inventariseren van de wensen en behoeftes, zodat de informatievoorziening hierop aangepast kan worden. Omdat BI nog redelijk nieuw is in onze organisatie, zal je ook draagvlak en tractie moeten creëren voor het gebruik van deze tool, dit zal je bijvoorbeeld kunnen doen door het organiseren van kennisuitwisselingen en trainingen. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de technische ontwikkeling waarin je contact onderhoud met onze externe partner.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een expert op het gebied van Excel en iemand met kennis van een BI omgeving. Jij vindt het leuk om je vast te bijten in vraagstukken die je vanuit een commercieel inzicht kan bekijken. Omdat je veel zal bouwen in BI is enige affiniteit met IT gewenst. BI is groeiende in onze organisatie, het is jouw uitdaging om dit samen met de Business Analyst verder uit te breiden.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een commerciële of financiële richting als bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Commerciële Economie;
  • Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bent analytisch sterk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Je bent woonachtig binnen een redelijke afstand van Oud-Beijerland.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Wil jij ons team komen versterken?

Voor meer informatie over deze uitdagende functie kun je contact opnemen met de afdeling HR via 0186-577188 of per e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Interesse in deze mooie baan? Mail je gemotiveerde sollicitatie met cv naar Topbrands Europe B.V. | T.a.v. Ymke Verkamman | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (vermeld bij het onderwerp ‘vacature Junior Business Analyst’). Of vul onderstaand formulier in!

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!