R & D medewerker Legal en Kwaliteit

Als R & D medewerker Legal en Kwaliteit ben je het verlengstuk van de productontwikkeling. Je werkt nauw samen met de productmanager om al onze producten binnen de Personal & Homecare te laten voldoen aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Je hebt nauw contact met de leveranciers en fabrikanten over de samenstelling van het product zodoende dat je de productmanager kan adviseren over de kwaliteit van het product tijdens ontwikkeling. Daarnaast zorg je ervoor dat de salesafdeling, door middel van een productdatasheet, alle benodigde informatie voor de verkoop compleet heeft. Heeft de klant vragen over de samenstelling en/of kwaliteit van het product? Ook dan weet jij hier een goed advies over te geven. Op wettelijk gebied ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van de productgevaarindeling en de bijbehorende wettelijke tekst voor etikettering en transport. En zorg je voor complete productdossiers voor de instanties en/of autoriteiten. Deze functie valt binnen onze juridische afdeling, je zal rapporteren aan de sr. Legal counsel.

Ben jij onze nieuwe collega?

Jij bent iemand die met een analytische en kritische blik naar zaken kijkt. Je hebt ervaring opgedaan in het ontwikkelen van reinigingsmiddelen en/of cosmeticaproducten of je bent bereid om hier kennis in op te doen, affiniteit met scheikunde is hierin dan wenselijk. Omdat je in deze functie regelmatig contact hebt met leveranciers en instanties/autoriteiten, is het belangrijk dat je over goede Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden beschikt in zowel woord als geschrift. Jij vindt het belangrijk om jouw kennis up to date te houden en volgt daarom ook nauw alle ontwikkelingen binnen de branche. En het belangrijkste, je werkt graag in een dynamische handelsomgeving waarin commercie een belangrijke drijfveer is.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je beschikt over een afgeronde juridische HBO of WO opleiding, affiniteit met chemie/scheikunde is een pré;
  • Je bent bereid om kennis op te doen over transportwetgeving, CLP, REACH en cosmeticawetgeving. Beschik jij deze kennis al? Dan is dat een grote pré.;
  • Je bent woonachtig binnen een redelijke afstand van Oud-Beijerland;

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Wil jij ons team komen versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jody Kruithof, sr Legal counsel. Zij is te bereiken via 0186-577188 of via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail je gemotiveerde sollicitatie en cv met foto naar Ymke Verkamman - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Of vul onderstaand formulier in!

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!