Financieel Administratief Medewerker

In deze afwisselende functie ben je samen met zeven directe collega’s verantwoordelijk voor een kloppende en actuele financiële administratie. Je zorgt voor een juiste verwerking van alle financiële mutaties en het correct archiveren van de bijbehorende documenten. Daarnaast ben je flexibel en bereid tot het verrichten van alle voorkomende administratieve werkzaamheden. In deze functie rapporteer je aan de teamleider Finance.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar iemand die onder druk zelfstandig, georganiseerd en nauwkeurig blijft werken. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en bent toe aan een tweede stap in jouw carrière. Je vindt het leuk om aan de slag te gaan binnen een internationaal bedrijf met een echte handelsdynamiek. Vanwege het internationale karakter van onze organisatie, is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst in zowel communicatieve als schriftelijke vaardigheden.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je hebt een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding in de richting van financiële administratie of aantoonbaar werk- en denkniveau;
  • Je bent handig met softwareprogramma’s zoals MS-office en maakt je nieuwe boekhoudprogramma’s snel eigen. Heb jij al kennis van Navision? Dan is dat een pré;
  • Je woont binnen een bereisbare afstand van Oud-Beijerland.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en enerverende omgeving waar een goede werksfeer heerst onder de 120 collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er diverse mogelijkheden om te investeren in jouw ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en/of cursussen. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Past dit bij jouw ambitie?

Voor meer informatie over deze uitdagende functie kun je contact opnemen met Edgar Louwerse, teamleider Finance te bereiken via 0186-577188 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Mail je gemotiveerde sollicitatie en cv met foto naar Ymke Verkamman - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Of vul onderstaand formulier in!

Apply for job

Interested in this job opportunity?

Fill in the form below!

  • Allowed formats: (doc,docx,pdf)

  • Please make sure all required fields are filled out correctly!